0%
Bizden Haberler

ATRO - DUYURU

19.3.2020
612 kez Okunmuştur.
İyi akşamlar arkadaşlar,

Hepimizin bildiği COVID-19 virüsü küresel etkisini katlayarak yayılıyor. Bu sezonun muhteşem geçeceğini ve son yıllarda yaşadığımız sıkıntıların biteceğini umuyorduk. Fakat beklentimiz gerçekleşmeyecek gibi. Gerçekten de çok acı vurdu. Hepimiz üzgünüz. Öncelikle kendi beden sağlığımız İçin gereken tedbirleri almalı, ruh sağlığımız için de olumsuzu değil, olabildiğince olumluyu görebilmeliyiz. Unutmayın ki eşinizin, çocuklarınızın, anne ve babanızın ya da dostunuzun size, sizin de onlara ihtiyacı var. Yapılması gerekenleri zaten hepimiz biliyoruz, ama en önemlisi EVDE KALMAK. Her zaman birbirimize bir telefon kadar uzağız.
 
Geçen hafta sonu gerçekleştirdiğimiz TUREB Yönetim Kurulu neticesinde Pazartesi günü Kültür ve Turizm, Hazine ve Maliye Bakanlıklarına girişimlerde bulunduk. Son beş senedir alamadığımız desteği istedik. Umarım bir karşılık görür.
 
Odamızın Kuşadası ve Aydın ofislerinin açık kalması ise çalışanlarımızın ve sizin sağlığını olumsuz etkileyebileceğinden Yönetim Kurulumuzun aldığı karar ile 19.03.2020 tarihinden itibaren şimdilik bilemediğimiz ikinci bir bildirime kadar kapatılacaktır. 
 
Herhangi bir ihtiyaç durumunda odamızın mobil hattına ya da bana ulaşabilirsiniz.
 
Sağlıcakla...
ATRO Yönetim Kurulu adına
Başkan
Ozan SAYIN
+905322675344
  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 19.03.2020
Güncelleme Tarihi : 19.03.2020