Antik Dönem Yemek Kültürü

Paylaş

21 Şubat Dünya Rehberler Günü etkinlikleri ve odamızın eğitim faaliyetleri kapsamında ADÜ Turist Rehberliği öğrencileri ile ATRO buluşması ve Profesyonel Turist Rehberi Müjde TÖNBEKİCİ`nin anlatımıyla “Antik Dönem Yemek Kültürü” konulu sunum 19.02.2024 tarihinde üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.