0%
Seminer / Toplantı / Konferans

ATRO 11. DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

7.8.2020
571 kez Okunmuştur.
Değerli Üyelerimiz;

Odamız etkinlik ve faaliyetlerini, kurumsal duyurularını, sosyal medyanın birçok alanındaki resmi hesaplarında paylaşımlar yaparak duyurmaktadır.
Sosyal medya hesaplarımızda takipçiler tarafından yapılan yorumlarda, oda yönetiminden çeşitli konularla ilgili düşünceleri sorulup cevap beklenmektedir.
6326 Sayılı Meslek Kanunumuza göre Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşu olan odamızdan istek, şikâyet ve bilgi edinimlerinin resmi olarak dilekçe ile yapılması esastır. 
ATRO Yönetim Kurulu olarak, dilekçe ile resmi başvuru yapılmadığı sürece odamızın kurumsal yapısı gereği sosyal medya üzerinden herhangi bir konu ve soruya cevap verilmeyeceğini üyelerimize duyururuz. 
Bu nedenle; Gündemde olan veya mesleğimizi ilgilendirilen konuların odamız tarafından düzenlenen ATRO Değerlendirme Toplantılarında karşılıklı olarak konuşulması, tartışılması, öneri ve isteklerin birlikte sonuca ulaştırılması gerektiğini düşünmekteyiz.
13.08.2020 Perşembe günü saat: 14.30 – 16.00`da Kuşadası Ticaret Odası toplantı salonunda yapılacak olan “11. ATRO Değerlendirme Toplantısı”na tüm üyelerimiz davetlidir.

ATRO YK

  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 7.08.2020
Güncelleme Tarihi : 18.08.2020