0%
Bizden Haberler

‘’Efes’e Hoş Geldiniz ’’ isimli bir video çalışması...

25.6.2020
1008 kez Okunmuştur.
Sevgili Meslektaşlarımız;

İZRO, ATRO ve MUTRO yönetim kurulları olarak, meslektaşlarımızın ve devlet sanatçıları Sayın Oğuz ÇİMEN ve Cüneyt ÜNSAL’ın katılımları ile ‘’Efes’e Hoş Geldiniz ’’ isimli bir video hazırlanmasına karar verilmiştir. 
Çekim için gerekli izinler İzmir Valiliği’nden alınmıştır. İzleme süreleri göz önünde bulundurularak çekim süresi 2 veya 3 dakika olarak belirlenmiştir. Belirlenen 7 çekim noktasında (Odeon, Herkül Kapısı, Kuretler Caddesi, Teras Evler, Hadrian Tapınağı, Kütüphane ve Liman Caddesi) örneğin “Hadrian welcomes you’’ mesajı verilecektir. Bu proje bulunduğumuz süreç içinde mesleğimiz için büyük önem teşkil etmektedir. Bu nedenle projeye destek vermek üzere katılımınızı bekleriz.
Bu kapsamda 26 Haziran Cuma günü sabah saat 09:15 Efes üst kapı buluşma yeri olarak belirlenmiştir. 
Çekimin yaklaşık 2 saat sürmesi planlanmaktadır. Çalışma kartınızla birlikte, yanınızda mutlaka su, şapka ve maske bulundurmanız gerekmektedir.
Katılmak isteyen her meslektaşımızın, 25 Haziran Perşembe günü saat 16:30’a kadar 02566129118 veya 05337661860 nolu telefonumuzdan odamızı arayarak kayıt yaptırmalarını önemle rica ederiz. Kendi imkanlarınız ile katılacak olsanız bile, önceden belirlenecek kişi sayısı planlaması, çekimin sağlıklı işletilebilmesi açısından önem arz etmektedir. Katılımın yoğun olması halinde kendi aracıyla gidemeyecek meslektaşlarımız için de, araç düzenlemesi odamız tarafından ayarlanacaktır.

İZRO – ATRO - MUTRO Yönetim Kurulları
  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 25.06.2020
Güncelleme Tarihi : 24.07.2020