0%
Seminer / Toplantı / Konferans

Sunum

Ege’nin Yöresel Otları ve Yemekleri

30.3.2018
808 kez Okunmuştur.

Odamız tarafından, Moderatörlüğünü Aydın Turist Rehberleri Odası Başkan Vekili Ozan SAYINın yapacağı, Ömer Tatil Köyü Mutfak Şefi Aydın SÜRER , Blue Sky Mutfak Şefi Fahri ÇÖRTOĞLU, Aria Claros Otel Mutfak Şefi Mustafa UYAROĞLU , Ayvalık Balıkçısı Mutfak Şefi Yücel İNCE, Pine Bay Mutfak Şefi Uğur APAK, Mayflawer Restaurant Mutfak Şefi Mehmet ŞEN, Didim Esra Apart Mutfak Şefi Ahmet ÇALIŞ ve Bizim Ev Hanımeli Restaurant İşletme Sahibi Hatice MERCANnın konuşmacıları olduğu, Ege’nin Yöresel Otları ve Yemekleri konulu sunum düzenlenecektir.

Sunum ; 27 Mart 2018 Tarihinde 14.00 - 16.30 Saatleri arasında Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Tüm Üyelerimiz ve Halkımız davetlidir.

src=http://www.atro.org.tr/upload/Images/f.jpg

Eklenme Tarihi : 30.03.2018
Güncelleme Tarihi : 27.02.2019