0%
Seminer / Toplantı / Konferans

KOSGEB TEMEL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO), KOSGEB onaylı Temel Girişimcilik eğitimleri başlıyor.

30.3.2016
774 kez Okunmuştur.

ATRO - EĞİTİM

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO), KOSGEB onaylı Temel Girişimcilik eğitimleri başlıyor. 

Aydın Turist Rehberleri Odası ile KOSGEB Aydın Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde 22-30 Mart 2016 tarihleri arasında girişimcilere destek olanağı sağlayan temel girişimcilik eğitimi düzenlenecektir.

Toplam 70 saat gerçekleştirilecek olan eğitimlere ATRO’ya kayıtlı üyelerimiz ve 1. Derece Yakınları katılabilir.  Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek olan eğitimlerin sonunda eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere KOSGEB Onaylı Girişimcilik Belgesi verilecektir.

Girişimcilik eğitiminde katılımcılara, girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilecek, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılacak, iş planı kavramı ve öğeleri anlatılacak ve bunların pekiştirilmesine yönelik çalışmalar düzenlenecek.

Girişimcilik Belgesi alan kursiyerler KOSGEB’e sunacakları projelerinin onaylanması halinde İşletme Kuruluş Desteği, Kuruluş Dönemi Makine Teçhizat Desteği,  geri ödemesiz İşletme Giderleri Desteği, geri ödemeli Sabit Yatırım Desteklerinden faydalanabileceklerdir.

ATRO, KOSGEB Onaylı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılmak isteyen Üyelerimiz ve yakınlarının Kuşadası İrtibat Büromuza şahsen başvurmaları gerekmektedir. Katılımcı sayısı 30 kişiyle sınırlı olup, eğitime katılımların değerlendirmeleri ATRO Yönetim ve Eğitmen tarafından yapılacaktır.

ATRO YK

ATRO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi    :

Tarih : 22 – 30 Mart 2016

Saat : 09.00 – 17.00

Yer : Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Salonu

Not: ATRO Yönetim Kurulu tarafından, eğitimin üyelerimize yararlı olması durumunda, talep üstüne tekrar düzenlenmesi düşünülmektedir. 

Eklenme Tarihi : 30.03.2016
Güncelleme Tarihi : 27.02.2019