0%
Sosyal Faaliyetler

ATROnun katkıda bulunduğu

9.3.2016
921 kez Okunmuştur.

 

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) olarak yayın kurulunda yer aldığımız, ATRO Yönetim Kurulunun ve Üyelerimiz Sn. Mahmut Çelik, Sn. Özgür ÖZKIR, Sn. Mehmet TUNALInın katkıda bulunduğu Kuşadası Prestij” kitabı düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.


Kuşadası ile çevresinin doğal ve tarihi güzelliklerinin fotoğraflarından oluşan Kuşadası Prestij” kitabı, Kuşadası Eğitim Geliştirme Vakfının (KEGEV) yayını olarak, Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Belediye Başkanlığı başta olmak üzere, çeşitli Sivil Toplum Örgütleri ve Mesleki Odaların katkısıyla hazırlandı. Kuşadası’nın Tarihi, Kültürü, Sosyal Yaşamı, Aktiviteleri, Doğal Yaşamı, Yöresel Lezzetleri ve El İşlemelerinin fotoğraflarla yansıtıldığı prestij kitabında, ayrıca Kuşadası’nın yakın çevresindeki ören yerlerine de yer verildi. Kuşadası’nı tanıtmak, ilçenin değerlerinin korunması, geliştirilmesinde bir farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan 180 sayfalık prestij kitabının tanıtımı Sea Light otelde yapıldı.

 

Kuşadası Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası, Aydın Rehberler Odası (ATRO), TÜRSAB, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği, Kuşadası Fotoğraf Sanatçıları Derneği, Kuşadası Tanıtma Vakfı ile Kuşadası Yerel Tarih Araştırma grubunun destek verdiği prestij kitabının yayın kurulu ise Ali Ergül, Bahattin Sürücü, Erdoğan Elçi, Fahrettin Çiçek, İsa Levent Gürçavdı, Kamil Aköz, Murat Saraç, Şadiye Evgin, Şefik Sözer, Özden Dağtekin, Yusuf Aslan ve Zerrin Bağçivandan oluştu.

border=0
Kuşadası Prestij kitabının tanıtım kokteyli fotoğrafları için tıklayınız...

Eklenme Tarihi : 9.03.2016
Güncelleme Tarihi : 27.02.2019